Sponsor Spydeberg sparebank

søndag 6. oktober 2013

4 stake seier, etter dagens lek med Rapid

4 strake seieren et faktum, da opprykksjagende Rapid besøkte oss i søndagens kamp!! Vi ble beskyld for å " parkere bussen " da vi møtte de sist på Melløs, noe vi kanskje ikke er helt enige i, men det historie nå
Vi gikk ut i 4-4-2, noe som kanskje overrasket Rapid noe. Vi snudde kampen mot Lørenskog etter omleggingen sist, fra 4-3-3 til nettopp 4-4-2. Derfor startet vi slik, idag.
Vi var skikkelig på fra start idag, og ga Rapidspillerne noe å tenke på.
Ida startet på topp, var litt usikker pga vonde legger, men hun skulle spille 15 min, før bytte, hun rekker da etter 12 min å sette 1-0 scorningen som ga oss roen vi trengte. Hun ble spilt flott igjennom fra midten. Ingvild og nevnte Ida, skapte mye uro i den bakre 4èrer til Rapid. Ida byttes med Anita etter 16 min, noe som var avtalt!! Kaja sender avgårde en kanon langs bakken, som alle så i mål, men Rapid`s gode keeper reddet på en mesterlig måte. Dagens prestasjon for Rapid!! Vi har i utgangspunktet full kontroll omgangen igjennom, med flere halvsjanser, men det ble med 1-0 til pause.
2 omg, starter som 1 omg sluttet, vi har mye ball, vinner mye dueller og Rapid skaper ingen ting på oss, de få mulighetene de har på gjennomspill, har vår backrekke og Oda M ( dagens keeper ) full kontroll på. Igjen har vi noen halvsjanser, men det står 1-0 frem til det 62 min, da er igjen Ida byttet inn igjen med Anita og hun setter sikkert 2-0, kald og sikker scoring:-). Rapid reduser til 2-1, da en Rapidspiler får stå 5 m offside og score. Vi fortsetter å trykke, de legger om til 3 bak, uten å skape mye. Vi vinner en duell på midten, trer ned mot cornerflagget, hvor Ida igjen drar seg forbi 3 motstandere, ser Susann 45, og setter opp en perfekt pasning som Susann prikker kontant i hjørnet 3-1. Derifra og ut koser vi oss på Ås stadion, ballen går, vi vinner dueller og Ida er igjen frempå setter 4-1 på en mesterlig måte. Herlig fightet girls. Denne kampen viser at det bor mye i dette laget, vi har med dette tatt poeng fra alle topplagene, litt synd at vi har slitt litt med både treninger og antall spillere til kamper, for vår målsetning var 4 seiere på de 4 siste kampene, og det klarte vi med glans
Dagens lag: Carina ( Oda M fra 15 min ), Ina ( Kristine 75 min ), Bente, Lene, Martine, Marielle, Kaja, Susann, Delen, Ingvild, Ida ( Anita kom inn for Ida i 1 omg og Ingvild i 2 omg.)
Vi har en bakre 4èr som ikke gir motstanderen store muligheter, samt en midtbane med løpskapasitet og duellvil kanter som jobber knallhardt både offensivt og defensivt, samt 2 spisser som stadig truer motstanderens backrekke.
Knallbra !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar