Sponsor Spydeberg sparebank

mandag 19. mai 2014

Litt skuffet etter jevn match mot ØHIL 2

Etter en flott innsats og bra jobbing, var det et litt surt tap mot seriens beste lag ( når de stiller som i dag, 7 spillere fra 1 div stallen ). Vi kjemper og løper, skyver, presser og vinner mange dueller, og gjør ØHIL frustrerte. Vi tar ledelsen 1-0 ved Ida, etter kun 9 min. Har også et par halvsjanser, før de får satt 1-1. Etter iherdig jobbing etter corner av Kaja og Ingvild i deres boks, får Anne Mette drømmetreff med HØYREsleggen !!, klistrer ballen nesten i vinkelen fra 20 m, og vi leder 2-1 til pause.
Justere oss litt i 2 omg, for å ikke gi ØHIL så mye rom, noe vi gjør på en glimrende måte. De utligner på en litt enkel måte, ved at vi blir liggende litt feil i forhold til deres kant/spiss. Dette står seg til det gjenstår 5 min, da får de etter litt klabb og babb inne i vår 5 m etter en corner, ballen treffe en av vår å Carina er satt ut av spill. 3-2 til de ..
Vi hadde fortjent uavgjort, men slik ble det ikke og vi fikk dessverre ikke det ene poenget vi hadde fortjent.
I dag trekker vi frem alle, bra jobbet!!
Nå har vi kampavbrekk frem til 2 juni, da møter vi Skeid borte. Vi satser på noen gode treninger før dette, så skal vi gå for full pott på de resterende kampen før ferie.
Dagens lag: Carina, Laila, Marielle, Bente, Martine, Kaja, Delen, Anne Mette, Ingvild og Ida. Innbyttere: Christina, Anita.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar