Sponsor Spydeberg sparebank

mandag 11. januar 2010

CUPSEIER I MOSS

De 2 første kampene i innledende runde ble avviklet lørdag formiddag, med 2 seire.Første kamp mot Kvik ble en enkel kamp, for et veldig spillesugent Ås lag.8-1, etter høyt press, gode bevegelser og flottes kombinasjoner. Andre kamp mot Oppsal 2 ( møtte de i serien), ble en noe tammere forestilling fra oss.1-0 seier, etter Heidi`s treff. Kampen stokket seg litt, ble litt for lange perioder uten bytter( trener`n tar skylda), som igjen ga litt tunge ben.Vi var allerede klare for 8 delfinale søndag, uansett utfall mot Rolvsøy i den siste kampen i innledningsgruppen.
Søndagens kamp mot Rolvsøy ble en enkel kamp, som tilslutt endte 6-2. Ergo, puljevinner!!
Lillehammer 1 ble slått 3-1 i 8 delsfinalen, mens Lillehammer3 ble slått med samme siffer i kvartfinalen.
Begge kampene ble gjennomført med mye bra spill, flotte kombinasjoner og flotte scoringer.
I semifinalen ventet Urædd, vi var spente på nivået deres.( de var gode i kvarten mot Eik Tønsberg).
Det ble ikke helt den kampen vi forventet. Vi tok tak i semi`n fra avspark, og vant meget kontrollert 3-0.
Finalemotstander ble noe overraskende Rolvsøy, som slo ut fjorårsvinneren av cupen i sin semifinale.
Vi startet dårlig, ble med på deres taktikk med lavt balltempo og lite bevegelse.
Etter 3-1 til de, fikk vi opp tempo, presisjon og guts på en bra måte. Vi hentet opp til 3-3 ved sidebytte. 2 omgang ble mye Ås, vi vant tilslutt finalen 7-4.
Totaltsett scoret vi 31 mål i turneringen, og med kun 9 innslupne er vi meget godt fornøy med en helg i Mossehallen.