Sponsor Spydeberg sparebank

tirsdag 22. juni 2010

6 strake 3 poengere, etter 5-0 i Tune

Etter mandagens kamp(21/6) borte mot Tune, står nå vi nå med 6 strake seire og 57-3 i målforskjell.
Tune ble aldri noen trussel, men vi slet litt med å komme igang. Litt uvant underlag og en ballong av en fotball, gjorde det litt vanskelig å få igang vårt spill.
Vi manglet noen av de (faste) som har startet kampene tidligere iår, men de ble godt erstattet. Var heller ikke i tvil om at det ikke ville skje!!
3-0 til pause, etter scoringer av Anne Mette og Ida (2)i det 19,24 og 35 min.
2 omg ble lik 1 omg, vi kommer ikke helt igang med spillet, vi er litt unøyaktig og slår for mye lang, men når vi får lagt ned ballen og trillet enkelt, samt at vi flytter bena, henger ikke Tune med oss. Da kommer kombinasjonene til syne, og da er vi gode!!
Vi får 2 scoringer i 2 omg ved Anne Mette og Kirsti ( 50 og 80 min ).
Noen var reist på ferie, samt andre som sliter med småskader, gjorde sitt til at vi fikk prøvd andre i nye roller, noe som gjør at vi kan se høstsesongen lyst i møte.
Vi begynner å få fin konkurranse på mange plasser, så høsten bør bli bra sett fra trenerhold. Nå holder det ikke bare å være på trening, man bør også vise at man vil prestere.
Må trekke frem Oda D . som debuterte med stil i midtforsvaret, da hun kom inn.
Ellers var det gøy å se at Oda Helene har bevart formen etter 1 mnd i det store utland, flott å se at Emilie har beholdt ballkontrollen under sine studier på Lillehammer også.
Etter en flott vårsesong, så trener vi ut juni og tar ferie frem til 6-7 august.
Vi tråkker til igjen, med treninger og oppkjøring til Hafslund borte 17 august.

Vel spilt alle sammen, God sommer

1 kommentar: