Sponsor Spydeberg sparebank

onsdag 18. august 2010

Lett tur hjem

Høstsesongen startet med bortekamp mot Hafslund, på en litt tung gressbane på deres hjemmebane.
Oppgaven spillerne fikk før kampen, var fokus på enkle ting, gjøre medspillere gode, og gå ut å spille fotball med godt humør.
Kampen startet vel som forventet, med en markert overtak for oss. Etter 3-4 store muligheter, fikk vi endelig scoringen som vi visste ville komme.
4-0 ledelse til pause, er i utgangspunktet solid, men enkelte ting ble tatt i pausen, og dette ble rettet opp til gangs i 2 omg.
Vi fikk høyere balltempo, var tettere opp i Hafslundspillerne, vi fikk bevegelsene bedre til å stemme i forhold til ballfører, og derav 8 scoringer i 2 omg.
Anne Mette fikk en oppgave i pausen, noe hun tilgangs utfører i 2 omg, plukker helt ut Hafslunds mest kreative spiller på midten. Oda M, vinner også mange viktige dueller, samt en bakre firer som viser seg fra en veldig positiv side. Sideforskyvninger sitter, vi sikrer hverandre og det blir enkelt for alle med bra kommunikasjon og enkle løsninger.
Ida viser at scoringsformer er bevart, 7 fulltreffere i kampen, godt understøttet av både kantspillere, og Ingvild/Anine på topp.
Bra gjennomført, og vi gleder oss til mandag, da Kvik kommer på besøk.
Kampen går på Storebrand kl 19.00.
Hadde vært gøy med endel tilskuere på denne kampen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar