Sponsor Spydeberg sparebank

mandag 25. oktober 2010

SESONGMÅLET NÅDD, OPPRYKK 2010

Årets sesong har blitt slik vi og mange har ønsket, nemlig opprykk !
Mange av spillerne har vært med på nesten opprykk i 3 år, og det var derfor en utrolig lettelse allerede etter Eidsvoldkampen hvor vi vant 3-2 ( på Ås stadion ), og ikke minst etter Lyn kampen uken etter. Vi tapte riktignok denne 2-1, men beviste virkelig at vi holder en høy standard og ga Lyn en skikkelig match. Lyn var et mye bedre lag enn Eidsvold, så følesen var god etter den kampen, selv om vi var avhengig av noe hjelp fra de.
Vil påstå at det er de 2 beste lagene som iår rykket opp etter kvalifiseringen.
Sesongen startet derimot med lite spillere, vi mistet noen pga skolegang, noen la skoene på hyllen, mens ei flyttet langt avgårde.
I starten av vintersesongen hadde vi spillere fra juniorlaget oppe, for i det hele tatt og kunne ha nok spillere til å få gjennomført enkelte treninger.
Vi skulle i utgangspunktet kjøre opplegget fra ifjor, 2 økter med ball, og 1 økt med styrke/kondisjon.
Øktene med ball var vanskelig i perioder, da det var veldig lite folk på treninger, det var det også på enkelte av styrke/kondisøktene med Thomas(Ås karateklubb).
Vi løftet derfor opp flere juniorspillere permanent, og flere av disse har virkelig etablert seg på årets damelag.
Martine har tatt mange steg, og blitt en meget bra høyreback/kant, Oda M har med få unntak startet på vår sentrale midtbane og hatt flott utvikling, Oda D har siden i sommer vært fast i startoppstillingen, med sin ydmykhet og lærevillighet har hun virkelig tatt store steg.
I tillegg har vi hatt Anine på topp, sammen med Ingvild og Ida har disse pøst inn scoringer. Marit var med oss i vårsesongen, før hun valgt VIF, i tillegg har Ine og på slutten av sesongen nå Ida W vært med på noen kamper. Dette viser at i årets sesong har vi hatt 6-7 juniorspillere mer eller mindre permanent med, hvor 4-5 har startet kampene iår. Dette er bra, og lover bra for neste sesong!
Alle de "eldre" som har vært med og er de etablerte har stått frem, tatt ansvar og vært gode læremestre for de unge. Det har vært en fantastisk gjeng, med godt humør, spilleglede og de har virkelig vært i kjelleren alle sammen, for å motivere og peppe hverandre i kamper hvor vi har visst at vi kommer til å vinne. Vi har til tider spilt flott fotball, andre ganger litt tyngre, men verdig krets og seriemestre i Østfold.
Vi avsluttet årets sesong med cup i Danmark, det ble pokal men som nr 2. Det ble 2-1 tap i finalen, men etter 20-3 i målforskjell i 3 innledende kamper før vi møtte vinneren av den andre avd, får vi si oss fornøyd med det.

Linda må få en takk, som stilte Heidi og Trine til disposisjon fra 2 laget, da skadene meldte seg.
Vi må også rette en stor takk til Per, som har vært til stor hjelp, både som sjåfør og linjemann både borte og hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar