Sponsor Spydeberg sparebank

fredag 27. september 2013

Det har vært stille på denne siden iår, men her kommer noen referater etter vår 3dje strake seier ikveld fredag 27/9.

Lørenskog - Ås : 2 -3 ( 1-1 )
Revansje på Rolvsrud stadion mot Lørenskog ikveld, var vår 3 strake på rad
Seieren ikveld, smakte som en kald Calsberg
Vi satt fortsatt i bilen på vei til Lørenskog, da de etter 1 min spill scoret 1-0. Susann ville noe helt annet, da hun prikket ballen i hjørnet 4 min etter deres ledermål.
Kampen bølget frem og tilbake, med halvsjanser til begge lag. Stillingen var også 1-1 til pause. 2 omg starter også med noen halvsjanser, vi har litt problemer med å skape de helt store mulighetene, noen halvsjanser skaper vi men spillet bølger frem og tilbake. Lørenskog scorer 2-1 målet etter 26 min ut i omgangen, da de vinner ballen etter en 5 m fra oss, litt uheldig var vi men, igjen må vi jage! Ida kommer inn, Oda flyttes ned på back og vi legger om til 4-4-2, med Kaja og Delen som løper og løper, vinner dueller på midten, samt med mye mer trykk med Ida og Invild på topp, tar vi helt over, og etter en corner i det 76 min, får Ingvild satt ballen i mål og 2-2, ikke ufortjent! Ida har en stor mulighet rett etter, men ballen triller like utenfor. Vi forsetter og vinne midten, Oda, Marielle, Bente og Martine i den bakre fireren holder vinner mer og mer, vi får spilt opp via midten opp til Ida, som holder på ballen, drar av en spiller, og setter opp Invild på blank og 3-2 er et faktum , 7 min før slutt.
En herlig seier og den smakte ekstra godt, vi tar helgefri, skal få 2 treningsøkter til uke, før vi avslutter med Rapid på stadion 6 oktober.
Dagens lag: Carina-Ina-Marielle-Bente-Martine-Oda-Delen-Kaja-Susann-Ingvild og Ida. Benyttede innbyttere Anita ( gratulerer med dagen ) og Lucy.

Ås - Skedsmo : 2-1
Nye 3 poeng, etter en god omgang og en midre god omgang.
1 omg er vi gode, spesiellt de første 25 min, 2 kjempescoringer ved Kaja, etter 3 like flotte fremspill av Ida. Herlig å se slike mål . Vi slipper oss litt for mye ned de siste 20 i 1 omg, men har muligheter til å punktere kampen, med et stolpeskudd av Ida, samt noen halvsjanser. 2-0 til pause. 2 omg bærer litt preg av at vi skal sikre, samtidig som vi i perioder gjør enkle ting vanskelig, vi kommer ikke skikkelig opp i situasjonene og lar Skedsmo komme til litt for mange unødvendige halvsjanser. 28 min ut i 2 omg, scorer vi reduseringsmålet deres og gjør kampen unødvendig spennende, men vi rir stormen av. Herlig, nå har vi 2 strake og mange bidrar positivt.Ny kamp på fredag, hvor vi skal revansjere tapet for Lørenskog. Bra fightet, jenter

Ås - Asker : 3-1
JADA, seieren kom endelig på Nordby kunstgress. Kveldens kamp ga oss 3 fullt fortjente poeng, men som tidligere kamper iår er det tungt å få på plass spillere.
Vi spilte hjemmekampen med kun 11 spillere, og de 11 gjør en fantastisk jobb. Vi åpner bra med engang, setter Asker under litt press, vi varierer med høyt og lavt press, dette gjør vi på en flott måte. Mariel setter inn 1-0 etter en corner 12 min ut i kampen, deretter går det litt frem og tilbake. Vi holder midten bra sammen,men vi sliter litt med hurtige kantspillere. Asker utligner i det 45 min, 1-1 til pause.
2 omg starter med at vi etter kun 5 min spill, slipper en flott pasning ut på venstre kanten, og Anita tar med seg ballen litt innover i banen og setter 2-1, flottprestasjon. Vi styrer hele 2 omg, justerer ...litt på de 3 på midten, og Asker produserer ikke mye
De forsøker med stikkere igjennom, men en meget opplagt Oda i målet var våkent ute og plukket opp gjennomspillene som kom. Ida setter 3-1 etter 75 min. Vi har full kontroll, artig og se hvordan dagens lag utfører det vi hadde håpet på. Dagens lag i 4-3-3: Oda, Ina, Bente, Lene, Kristine, Mariell, Synnøve, Delen, Martine, Ida og Anita. Mariel og Delen styrer midten. Dette betyr at vi nå flyttet oss litt på tabellen.
Takk for kampen, og artig og se hvor mye disse 3 poengene varmet oss!