Sponsor Spydeberg sparebank

tirsdag 9. oktober 2012

Uavgjort mot Ullern

Da var siste seriekamp unnagjort i årets serie!! Det ble en nedtur etter en flott kamp mot Stabæk sist uke, men ballen er rund og når vi ikke klarer å prestere bedre enn idag, ble det tilslutt en 5 plass i årets serie.
Ullern er
et lag vi bør slå, og vi er i ledelsen 2 ganger, men som så mange ganger tidligere er det enkle mål i mot, og igjen på dødballer imot.
Julie B scorer 1-0, etter etter flott forarbeid av Anine, så får Ullern utligne i det 44 min. Dette er også pauseres.
2 omg sitter ingen ting, vi jobber bra, men får ikke ballen til å gå oss imellom, blir for mye en og en, samt mange vanskelige valg.
2-1 får vi på en corner i det 80 min, som Bente slår via keeper og i mål, da er vel alle sikker på at det skal bli sluttres, men dårlig markering og småspill, istedenfor å slå ballen langt ned på motstanderens halvdel, samt følge løp på egen halvdel, får Ullern utligne til 2-2 etter 85min. Da ebber kampen ut på 2-2.

Det var sesongen 2012 og fasiten ble 8 seire, 3 uavgjort og 7 tap, dette ga oss en 5 plass med 27 p.
Vi slår oss på brystet og konstanterer at vi er nest beste lag i Østfold, kun Saprsborg 08 er bedre enn oss.
Sett hele sesongen i ett, er dette er resultat vi skal være godt fornøyd med. Når man skriver på den måten, er det og har vært en vanskelig sesong, med litt for lite spillere i deler av vårsesongen, og helt på starten i høstsesongen. Lite folk på treninger, har gjort lagtrening vanskelig, men vi har stått på hele sesongen igjennom, spilt kamper med akkurat 11, vi har måtte utsette en kamp pga kun 8 spillere tigjenngelig.
Vårt eldste 7èr lag har bidratt med 2-3 spillere i enkelte kamper, så tusen takk til disse.

De siste kampene har vist at dette laget har masse kvaliteter, og hvem som er med neste sesong er vel ikke helt klart ennå, men med et antall på 17 som var på kamp idag, samt påfyll av noen til, vil øke konkurransen og kanskje også viljen til å ofre litt både i trening og kampsituasjon.

Vel spilt jenter, vi tar fri frem til tirsdag.
Treninger blir lagt ut på hj.siden, følg med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar