Sponsor Spydeberg sparebank

tirsdag 2. oktober 2012

Vi ga 2 div klare Stabæk 2, en real fight

Dagens kamp mot et godt Stabæk 2, viste at vi virkelig kan, når ting stemmer, og vi jobber og fighter som idag.
Vi er tette og kompakte, samt en fantastisk innstilling på samtlige spillere, i 90 min.
Vi starter bra, ligger litt lavere enn vanlig, og Stabæk kommer ikke til de store muligheten før etter 14 min, vi glipper litt og de scorer sikkert 1-0, samme igjen etter 22 min, vi blir litt passive og balltempoet deres er høyt og med veldig presisjon, trer de seg igjennom og scorer 2-0. Etter 30 min skjer det samme og 3-0. Vi har hatt et par bra muligheter i de første 30 min, men ikke samme uttelling, som de.
Tonje er ute i feltet og plukker ned et par innlegg, og vi er bra med, vi er gode i omstillingsfasen og slipper ikke Stabæk mer til i omgangen.
Vi fighter og løper, presser de og tar faktisk over, ligger som nevnt litt lavt, og når vi vinner ball,har vi bra trykk og kommer til flere bra muligheter. Anine kommer alene med keeper, men en god redning sørger for at vi må vente til det 41 min, før vi reduserer til 3-1, ved Kari Anne. Dette etter en bra slått corner, hvor vi sloss i boksen og scorer, ikke ufortjent heller.  Pauseres 3-1

2 omg, er  årsbeste ( vi tar med de siste 15 min i 1 omg) så er disse 60 min årsbeste, vi skal være meget godt fornøyd, med en slik gjennomføring.
Vi er gode, meget gode!! Stabæk sliter med å finne åpninger, vi tetter hull over hele banen og kjører kontringer, vi har 2 bra skudd fra Marielle( begge stryker rett utenfor), Oda har 2 gode forsøk, Anine og Ragnhild på topp får noen halvsjanser, og vi presterer over hele banen.
Vi glipper litt etter 69 min, og Stabæk for en gjennomløpning på vensresiden vår, og setter 4-1. Dette blir også sluttresultetet.
Vi går av banen etter å ha spilt uavgjort 1-1 siste timen, mot seriens desidert beste og triveligste lag, og gratulerer de samtidig med opprykk til 2 div.

Vi har en kamp igjen, og denne kampen tar vi med oss alt det positive, når vi møter Ullern hjemme i siste kampen neste tirsdag, på stadion.

Dagens lag: Tonje, Stine, Bente, Marie, Kari Anne, Delen, Marielle, Oda, Julie B, Anine og Ragnhild
Ubenyttet reserve: Carina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar