Sponsor Spydeberg sparebank

onsdag 26. september 2012

Seier i Asker

Tirsdagens kamp mot Asker borte, ble en meget våt fornøyelse!!
Sen kampstart og et skikkelig regnvær kampen igjennom, gjorde det til en noe utrivelig kveld. Det som var positivt med kampen, var bra spill, flotte scoringer og Anne Mette sin første A-kamp iår, etter at rekruteringen var iorden( baby) :-), hun bidro sterkt til at vi fikk igang spillet på midten og roen i laget, når vi hadde ball. Artig...
Lisbeth, Ragnhild og Tonje måtte kaste inn hånkl pga sykdom og kink på ettermiddagen, men de er med igjen neste kamp.

Kampen starter bra for vår del, vi holder ballen i laget, har bra bevegelse, kommer til sjanser og det er stor fremgang fra Lyn kampen sist uke.
Mye mer ro i laget, når vi har ballen, samtidig som vi får bevegelser til å sitte.
Asker henger også bra med, og dette er en artig kamp, med 2 lag som spiller ball. Asker, er småfarlige på gjennomløpninger, men vi er gode til å falle av og ta ut dybde, så de helt store sjansene får de ikke.
Etter 30 min, får vi frispark fra ca 32,5 m, hvorpå Bente klinker frisparket i vinkelen og 1-0 til oss.
Etter 34 min, er vi gode i Asker`s boks, og Marielle er bra etter en corner fra venstre, hvor hun får avsluttet 2 ganger, første blir reddet på streken. 2-0 til oss. Dette er også pauseresultatet.

2 omg starter som første, begge lag spiller fin fotball, Asker litt høyere i banen og skaper noen farligheter, men Carina og den bakre fireren rydder bra opp.
Etter 72 min får Asker sin fortjente redusering, men nærmere kommer de ikke, selv om de har noen sjanser også etter scoringen.
Vi justere litt ved at vi flytter Bente ned i midtforsvaret og Kari Anne ut på v.back, da Stine stiver etter en tidlig lårhøne.
Vi produserer flere farligheter vi også, Julie B igjennom to ganger, Anine har en i tverrliggeren, Oda har tre god skuddforsøk, før vi etter 88 min setter en flott kontring ved Anine og 3-1 til oss er et faktum.
Anine har også en i stolpen på overtid.

Vi gjennomfører en fin kamp, hvor samtlige viser hva de kan.

Laget: Carina, Hanne, Marie, Kari Anne, Stine, Anne Mette, Oda, Marielle, Bente, Julie B og Anine
Benyttet innbytter: Julie K.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar