søndag 23. september 2012

Lyn for gode på tirsdag

Vi var veldig forbredt på at tirsdagens motstander Lyn 2, ville bli tøff !!
Lyndamene startet som været på Ås stadion, nemlig som et uvær. De fikk fart på ballen, og når de får gjøre som de vil i stort sett hele første omg, er de gode. Ballen går hurtig, og fine kombinasjoner og masse bevegelse, skaper dette utfordringer for oss.
Da de i tillegg får 2 offside mål og 1 hvor vi sover på markering på en corner, står det 3-0 til gjestene, før vi får startet. De scorer ennå 1 mål i omgengen, så 4-0 til pause, for gjestene fra by`n !!

2 omg, løfter vi oss voldsomt :-) !!
Vi tar tak i hverandre, vi løper, og flytter bena mye mer og er på høyde med Lyn hele omgangen.
Vi skaper sjanser og får også en flott scoring ved Anine, som scorer sikkert etter bra spill og redusering til 1-4 er et faktum.
Vi får 2 baklengs i 2 omg, hvo ett av disse er meget tvilsomt. En av våre spillere ligger nede, Lyn har fått frispark, som de setter hurtig igang, og scorer!!
Alt i alt er 2 omgangen, noe vi skal ta med oss inn i de siste kampene i årets sesong.
Vi har igjen 3 kamper, og skal fullføre sesongen med stil.
Asker borte venter på tirsdag, da er vi på hugget igjen, og skal revansjere 1 omgangen mot Lyn.

Dagens lag: Kari Anne, Hanne, Bente, Marielle, Tonje, Oda, Lisbeth, Delen, Julie B, Martine og Anine.
Benyttet innbytter: Marie

Underveis i kampen, finner ikke vi ut av hvem som er hvem hos Lyn, dommeren blir gjort oppmerksom på at 7-8 av Lynspillerne ikke står oppført med riktig nummer/navn??  Vi er vel på et nivå, som tilsier at dommerkort skal være korrekt utfylt og ikke ha spillere på banen som  f.eks 2 stk 8 på banen, men ikke på dommerkort etc. Skal ikke dra denne lengre, men kretsen ser vel på saken!!