Sponsor Spydeberg sparebank

lørdag 19. mai 2012

Første tap kom borte mot Lørenskog

Kampen mot Lørenskog borte,ble ikke den helt store( drittkamp) fra vår side!
Vi fikk ingenting til å stemme i dagens kamp mot Lørenskog, masse feilpasninger, masse slurv og unøyaktigheter, samt noen brente sjanser. Denne kampen skulle vi og burde vi ha vunnet!!
Vi får 2 billige mål i mot, begge etter klynge foran eget mål, 1-0 til Lørenskog etter svak markering og klarering på bakre stolpe etter 8 min. Etter 33 min, utligner Anine på et av få angrep fra vår side hvor vi spiller ballen mer enn 2 trekk, June kommer rundt på kant og serverer Anine en ferdig scoret pasning. 1-1.
Anine har en stor mulighet, men treffer stolpe og ut etter 38 min
2-1 til Lørenskog(44 min), etter frispark som en av våre setter i eget mål, etter klabb og babb i feltet. Pauseres 2-1, til Lørenskog.
2 omg blir som første omg, mye unøyaktigheter og vanskelige valg.
Vi misser 2 store muligheter i denne omgangen, den første er stor, etter innlegg fra kant, settes ballen 2 m over åpent mål, fra ca 1 m , den andre gjør deres keeper to fantastiske redninger.
Midtstopperne våre gjør jobben sin idag, spes artig med Marie som virkelig tar vare på sjansene hun får, i den rollen. Sterk i duellene, god i brudd foran spiss og utfyller makkeren til fulle.
Vi må takke Balto og Lene S( fra Old girls laget) så mye for hjelpen, da vi manglet flere av våre egne i denne kampen.
Vi får ta nye tak, trening tirsdag og kamp torsdag ( hjemme).

Laget: Carina, Balto, Marie, Bente, Tonje, Oda, Hanne, Julie B, Julie K, June, Anine
Benyttede innbyttere: Ina og Lene S.