Sponsor Spydeberg sparebank

fredag 25. mai 2012

Stabæk for gode, i varmen

Det var fryktelig varmt på Ås stadion torsdag, da Stabæk 2 gjestet oss!! Tror det var like varmt for de, men sett ut fra resultatet, taklet de denne langt bedre enn oss!!
Det var et meget godt Stabæk lag, de var gode med ball, de hadde stor bevegelse over hele banen, de var presise og de scoret mål. De får 3 mål vi strengt tatt ikke skal slippe inn, vi er ikke våkne og tøffe nok i duellene hverken ute på banen eller helt bakerst!!
De leder 3-0 etter scoringer i 8, 18 og 23 min, og vi legger da om formasjonen og får tettet noe mer rom, men de løper mer enn oss, de varierer mer enn oss, strengt tatt mye bedre enn oss. pauseres 3-0.
2 omg blir noe bedre, men vi skaper ikke altfor mye, selvom vi er bedre både uten og med ball. Vi får noen halvsjanser, men det er også det eneste.
De scorer ytterligere 2 mål i 2 omg, det første etter ca 65 min og siste etter 75 min.
Vi sitter med en følese av at de ikke kommer til å avgi veldig mange poeng i denne serien.
Dette er ingen unnskyldning, for vi kommer ikke inn i duellene, vi flyttet bena litt for sakte, samtidig som vi trykker ikke til de gangene vi er i dem heller.
Mandag kommer Rapid på besøk, og denne kampen bør og skal vinnes, da med en helt annen guts i alt vi foretar oss ute på banen.

Laget: Carina,Martine,Marie,Bente,Tonje,Oda,Anna,Marielle,Julie B,June og Anine
Innbytter: Ingvild,Julie K og Ina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar