Sponsor Spydeberg sparebank

tirsdag 8. mai 2012

Tett og jevnt mot Skeid

Det ble en tett og jevn kamp mot Skeid ikveld, på deres hjemmebane. Kampen startet slik vi ønsket den skulle starte. Vi triller ball, mange flotte kombinasjoner og kommer til noen halvsjanser. Vi styrer 1 omg, med Skeid løpende et hakk etter oss. Vi er flinke til å bruke ballen, det er vanskelig å få tak i oss, og vi styrer omgangen helt ut, men målet mangler.June blir spilt igjennom uten å treffe, Anine har et par brukbare forsøk, fra distanse, men ingen uttelling. Pause res 0-0.
2 omg, starter litt som 1 omg, men vi faller litt lavere i banen, i motvinden som kom i pausen og Skeid tar over mer av banespillet. Skeid spiller seg ikke til mange sjanser, men får endel farligheter etter cornere i slutten av omgangen. Vi står bra opp, gjør noen endringer og kommer oss litt høyere i banen, de siste 10 min.
Vi har en solid bakre 4èr, med Marielle og Bente i midtforsvaret, samt Tonje og Oda(i Martine`s sykefravær), slipper ikke Skeid til med unntak av de cornerne de får.
Carina har en flott redning i sluttminuttene, etter klabb og babb etter en corner, som hun får slått over.
Vi får si oss fornøyd med 0-0 og 1 poeng ( som det ble i begge kampene mot Skeid ifjor).
2 seire og 1 uavgjort, er fasit etter 3 spilte kamper, vi slapper ikke av og møter til trening torsdag.

Laget: Carina,Oda,Marielle,Bente,Tonje,Anna,Julie,Marie,Maria,June og Anine
Benyttede innbyttere: Hanne,Ingvild og Julie