onsdag 22. august 2012

Fremgang mot Skeid

Vi var godt fornøyd etter søndagens kamp mot Skeid, hjemme på Ås stadion søndag.
Etter en heller svak start på høstsesongen mot Borgen, var dette et viktig steg i riktig retning.
Vi satt vel igjen med en følese av at alle poengene burde vært igjen hjemme på stadion, og ikke kun det ene som det veldig ofteblir, når Skeid er motstander.
Jevn første omg, hvor vi tok ledelsen 1-0 etter et glimrende fremspill fra Julie B, til Anine som enkelt setter ballen i hjørnet for Skeid sin keeper.
Skeid utligner etter 10 min, hvor vi igjen er litt svake på klarering i eget felt. 1-1 til pause, hvor vi burde ledet, etter at Oda M har traff treverket etter en corner, og Anine treffer rett på keeper på returen, vi har flere gode forsøk, uten uttelling. Bra omgang av oss.
2 omg, synes jeg vi også har veldig mye bra, men vi kan og skal løfte oss på pasningsspillet vårt, og ikke minst avslutninger. Vi har 3 gode sjanser i omgangen, men uten scoring. Martine, var vel kanskje nærmest da hun kom helt alene med Skeid sin keeper som mesterlig reddet. Marielle har en stor mulighet, også det etter corner, men uten resultat.
Vi tar nye tak og håper trenden fra søndagens kamp, gir oss en god følese før vi reiser til Nadderud og møter avdelingens beste lag, Stabæk 2.

Følgende var i aksjon mot Skeid: Carina,Stine,Marielle,Bente,Lene,Oda M,Lisbeth,Marie,Martine,Julie B og Anine.
Innbyttere: Ina, Julie K.
Ubenyttet innbytter: Kirsti