Sponsor Spydeberg sparebank

tirsdag 14. august 2012

Tung dag, på en tung bane

Høstsesongens første kamp, ble en tung affære for oss!!
Borgen borte er en vanskelig motstander i seg selv, og når banen da i tillegg blir småtung pga mye vann, og vi ikke har mer en 1 innbytter , blir dette ekstra tungt. Vi startet brukbart , med noen små halvsjanser, men uten at det ble det helt store.
Vi slipper Borgen til 2 ganger i første omgang, de scorer 1-0 målet pga svakt forsvarsspill og dårlig klarering i vår boks, 2-0 målet kommer fordi vi ikke følger folk og slipper helt på markeringer. Dette er også pauseresultatet!!
2 omg starter litt som 1 omg, vi er brukbart meg, men så får de 3-0 på en flott slått corner, hvor vi ikke klarer å følge på bakre, 4-0 kommer også på en corner, hvor ballen passerer alt og alle innenfor 5 m, og går i stolpe og inn. 5-0 scoringen deres, kommer av dårlig press fra vår side, og de får fyre av fra 25 m. Alt i alt en svak og tung forestilling, men vi fightet og forsøkte i 2x45 min, men med litt lite forbredelser etter ferie pga lite folk, og veldig tunge ben etterhvert, er nok ikke resultatet noe å si på.

Vi får ta nye tak og slå tilbake mot Skeid.

Borgen er fysisk gode, og de er veldig gode hjemme. Vi ønsker de lykke til, i jakten på opprykket. Da kan vi slå oss litt på brystet og si at hjemme slo vi dere!!