Sponsor Spydeberg sparebank

onsdag 20. juni 2012

Unødvendig tap mot Ullern

Tirsdagens kamp mot Ullern, ble en kamp langt under det vi bør være bekjent av!!
Vi reiser riktignok til Oslo med 11 spillere, og det merkes i varmen som var på Oslos vestkant igår. Dommeren blåste for vanningspause halveis i 1 omgang, men glemte det vel i 2 omgang.
Kampen har knapt begynt, da Ullern scorer sitt første mål, da de veldig enkelt kom igjennom på deres høyreside. (2 min)
Deretter er det jevnt, men vi får ikke ballen helt til å trille slik vi ønsker! Halvsjanser for begge lag, helt til de igjen kommer på høyresiden, og hvor innlegget blir slått helt på bakre, der har vi glemt at motstanderen også er 2-0 (21 min). Etter 31 min, får Anna en kjempesjanse alene med keeper, men uten scoring.( keeper redder)
Etter vannpausen, kommer vi veldig bra. Da får vi ballen til å gå, og etter 38 minutter får vi bra fart etter at vi vinner en duell i midten bak, frem til Oda på midten, som igjen setter opp Anine alene med keeper 2-1, flotte prestasjoner!! Pause, og vi føler vi er fullt på høyde med Ullern.
2 omg starter med at vi flytter på et par spillere, vi demmer mer opp på deres høyreside, og samtidig får mer kombinasjoner på vår venstreside offensivt.
Etter 62 min, får de nok et billig mål, etter corner. Vi står nesten og ser på ballen etter en halvklarering.
Vi tar ny sats og reduseringen til 3-2, kommer etter fantastisk flott spill, med hurtig balltempo helt fra bakre firer, ut på kant, trekant med spiss, og vips er Julie B på innenfor deres 16 m, og setter en flott scoring, (79 min), deretter har samme Julie en mulighet til, men setter ballen knallhardt i magen på deres keeper, som tar telling. Vi er for fullt med i denne kampen, men så skjer det igjen, slipper inn et billig mål igjen, ballen blir halveis redder av Carina, men holder ikke ballen, og den triller inn 4-2 ( 84 min).
Kampen ender altså med 4-2 tap, vi jobber og sliter med de spillerne vi har. Vi scorer 2 mål, men som så ofte tidligere, slipper vi inn alfor mange billige mål.
Laget: Carina,Ina,Bente,Marie,Martine,Oda,Kristine,Julie B,Julie K, Anna og Anine
Innbyttere: 0

Nå er vi halvspilt og ligger midt på, men som nevnt altfor mange billige mål imot.
Søndag 24/6, kommer Gjelleråsen på besøk, før det blir et sommeropphold.
Denne kampen skal vinnes, og vi skal være skikkelig skjerpet kl 18.00 på stadion